Inte Alltid Stark

MS warrior. Lipstick junky. American football huligan. Musik älskare. Mjölkoholist.

Fetigue

Publicerad 2016-09-21 11:10:40 i Allmänt,

Tröttmössa..

Min MS kickar min rööööv just nu.
Jag har fetigue och det är rätt otympligt på jobbet. Jag får sånna tröttdippar att jag känner att jag måste sova nu. NU.. Inte om 2 timmar utan NU! Det liksom kommer som en våg och jag är nära på att nicka tagentbordet.
Jag ringde Neuro syrran på min avdelning och frågade om råd.
"Aktivera dig fysiskt".. Gurl.. Jag har TVÅ gymmedlemsskap. Jag går fram och tillbaka till jobbet á 5.2km åt varje håll. Det är inget fel på mitt "igånghållande". "Ta inte ut dig för mycket".. Nej jag gör ju inte alla dessa saker dagligen såklart...
Slutade iaf med att hon fick rådfråga min neurolog som nu satt upp telefontid till mig imorgon Torsdag för att ge mig svar på lite prover. Bland annat min LP som togs för två veckor sedan.
Jag hoppas hoppas hoppas att han hittat en anledning till stamceller.. Eller att han iaf kommer ta det vidare till specialisten i uppsala som har hand om dessa ingrepp.

I helgen ska jag till Örebro.
Jag har inte varit där sen i mitten på sommaren.. Så det är definitivt dags nu.
Jag ska umgås lite med bästa Jasmi och förhoppningsvis träffa Maria lite.
Hade velat hinna med att träffa den där Pontus innan han sticker från Sverige men pojken var bortrest så det fallerade. Tror dock inte att det kommer vara några problem med att fylle upp tiden.
Det ska bli skönt att komma bort lite. Jag behöver en avstickare.
All folk gör i Västerå är att festa och supa. Jag är på en annan plats i livet just nu, så den livsstilen passar inte mig just nu. till 99% av medicinska skäl då förståss.
Min kära vän Nadja har sitt födelsedagsfirande.. Men känner jag henne rätt så förstår hon min situation och varför jag inte kommer att närvara. Önksar henne dock en magisk födelsedag.

Puss å sånt
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela